fotobyjohanna.blogg.se

Inspiration.

Publicerad 2013-01-21 13:19:00 i Allmänt,

Insperations bilder. 
 
 
Just bee who you are, you are good enough. 
Man kan inte vara perfekt för alla men man kan vara bra nog, sålänge man är nöjd med sig själv så är man bra. <3
 

Sponsrat inlägg: Telia HBO

Publicerad 2013-01-21 12:25:00 i Allmänt,

Ingen har väl missat tv-serien Entourage? Om ni har det så kan jag berätta lite vad den handlar om.
 
I tv-serien får vi följa Vincent Vince Chase som spelas av Adrian Grenier och hans strävsamma väg mot toppen. Den är löst baserad på Mark Wahlbergs liv som en ung skådespelare som är på väg mot sitt stora genombrott i Hollywood. Vincent han själv är omgiven av en trogen skara följeslagare och de är gamlar vänner från barndommen i Queens som ligger i New York. 
Alla håller Vince under armarna och gör så gott de kan för att lotsa honom förbi alla fällor som lurar i Hollywood av typen sex, fester och mer eller mindre galna agenter.
 
Nu kan man se serien med Telia när man skaffar HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv. 
 
 
Läs mer och beställ HBO!

Taggad.

Publicerad 2013-01-21 12:15:12 i Allmänt,

Om ungefär en vecka bär det av till det stora landet USA och jag är så sjukt taggad, wiiehhoo. 
Längtar så otroligt mycket att få åka dit igen, haha. Kommer att blogga så mycket jag kan när jag är i USA och kanske lägger upp något videoinlägg. 
 

Sponsrat inlägg: Telia HBO

Publicerad 2013-01-20 14:30:35 i Allmänt,

Jag är ett stort fan av Sex and the City, jag har sett varenda avsnitt flera gånger och kollar gärna på dem igen. 
Det serien handlar om är att  Carrie Bradshaw  som spelas av Sarah Jessica Parker och hennes tre väninnor Samantha Jones spelas av Kim Cattrall, Charlotte York spelas av Kristin Davis och Miranda Hobbes som spelas av Cynthia Nixon, och om deras liv i New York som signlar och serien har blivit mycket känd för sina autentiska bilder ifrån klubbar, restauranger, gator och butiker. Det har också tänjt på gränserna för mode och sexuell tabu 
 
Nu kan man kolla ppå Sex and the City med HBO i Telia Digital-tv och man kan nu skaffa HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv. Hur bra är inte det? :) 
 
 
Läs mer och beställ HBO!

Sponsrat inlägg: Telia HBO

Publicerad 2013-01-19 23:52:00 i Allmänt,

True Blood har väl ingen missat? Det är för er som inte vet en tv-serie som handlar om vampyrer. Lite Twilight känsla men ändå inte riktigt. 
 
Filmen handlar om en liten stad som ligger i Louisiana och heter Bon Temps där vammpyrer lever sida vid sida med människor. En japansk forskare lyckas framställa ett syntetiskt blodalternativ som då själv under ett varumärke som heter '' Tru Blood''. Vampyrerna behöver då inte längre leva i det fördolda och livnära sig på den mänskliga bloden. De det har då gjort är att det har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgade rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla.
 
Jag själv tycker att True Blood är en grym serie och jag har sett alla avsnitt och brukar ibland spela in dem eller kolla dem på datorn för att det inte går att sluta kolla :) 
 
Nu kan man via Telia skaffa Telia HBO i sex månader via Telia digital-tv och då kunna se Tv-serien True Blood. :) 
 
Läs mer och beställ HBO!

Året som gått.

Publicerad 2013-01-01 22:41:55 i Allmänt,

Det jag kommer att komma ihåg från 2012 är framförallt sommaren när jag var i Californien, det var en av det bästa resorna jag någonsin gjort. Har inte så många bilder därifrån eftersom jag har alla bilder på min hårddisk och den har jag inte hos mig för tillfället. 
 

 
Jag tog mitt körkort dagen innan jag skulle åka till USA, bästa dagen på hela 2012. Vilken känsla att kunna åka bil hela själv och det bästa av allt slippa övningskörnings skylten på bilen. 
 
I December fyllde jag år och fick en resa i födelsedagspresent (åka till Frankrike), så det är något jag ser fram emot på det nya året att resa :) 
 
Hoppas alla hade en bra 2012 och att 2013 blir ännu bättre.
 
 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela